INTERIEURONTWERP       &

 

projectleiding

     

detail ontwerp werkkamer


plattegrond met nieuwe indeling

 

klik om te zien hoe de ruimte eerst was

 

UITGANGSPUNT

In de loop van de jaren heb ik gemerkt dat veel mensen op zoek zijn naar leefbare woonoplossingen. Met mijn ontwerpen en maakwerk speel ik hierop in. Vanuit mijn basis als bouwkundige ben ik in staat om een ontwerp vanuit bouwkundig, constructief en esthetisch perspectief aan te laten sluiten op de wensen van de klant.

Na het maken van een afspraak onderzoeken we samen de specifieke problemen en bekijken we of we voor elkaar iets kunnen betekenen. Bij voorkeur maak ik een afspraak op de betreffende locatie.
 

DOEL

Het uiteindelijke doel is dat het woonprobleem leefbaar en praktisch wordt opgelost. Dit kan door een kleuraanpassing in de ruimte, een andere inrichting met bestaand meubilair, een compleet nieuw interieur, of alleen mondelinge tips.

Wanneer je kiest voor een DailyLiving interieurontwerp, verwacht dan geen flashy computer animaties of super gelikte tekeningen. Wat je wel krijgt is een ontwerp met praktische oplossingen, werkbare tekeningen of een mondeling advies op locatie. Denk bij de tekeningen aan plattegronden en aanzichten, maatvoeringstekeningen, een moodboard en eventueel perspectief schetsen, vaak in kleur en met de hand getekend. Dit alles afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Naast ontwerpen doet DailyLiving ook aan projectleiding. Stel: je gaat verbouwen, maar je hebt een drukke baan en zit er eigenlijk niet op de wachten zo vaak thuis te moeten zijn voor de aannemers. Nu kun je met een gerust hart gaan werken, want thuis worden de zorgen je uit handen genomen. DailyLiving houdt de verbouwing goed in de gaten op het gebied van gemaakte afspraken en budget en op te leveren werk in overleg met de aannemer(s) en jou als klant. 

DE DRIE opties

1. Mondeling interieuradvies (vanaf €85,- voor ca. 1 uur, daarna €85,-/uur)

 

2. Interieurontwerp met tekeningen (vanaf €250,- voor bv een kleine ruimte met kast)

 

3. Projectleiding (vanaf €255,- voor maximaal 3 uur in totaal binnen 1 week)


Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Uiteraard is een combinatie ook mogelijk. Ik ben benieuwd naar je verhaal en ga graag in gesprek om te kijken wat de beste optie voor jou is. Als je hier je gegevens achterlaat, neem ik binnen 24 uur contact met je op en maken we een afspraak.


Naast interieurontwerpen maak ik ook regelmatig decors en rekwisieten, bijvoorbeeld voor Alain Clark, Rigter!live, Het Gala en Universal Music.
 

Klik hier om een vraag te stellen of een afspraak te maken of bel met 06-52037275.

 

Enkele voorbeelden.


 


Copyright © 2017 DailyLiving
Voor een bijzonder, leefbaar & goed gemaakt ontwerp.
Instagram