bijzonder en goed gemaakt                                                               PRODUCTEN

 

 
 
Mijn ontwerpen voer ik uit met verbeelding, vindingrijkheid & inventiviteit. In mijn werkplaats in hartje Haarlem ontwerp ik in opdracht. Hier gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijke materialen, waaronder hout, stof & leer. Dit zie je terug in de vele producten: lampen, kussens en andere interieuraccessoires.
 

HOUT

Dit is wel één van mijn meest favoriete materialen om mee te werken. Tijdens de opleiding bouwkunde zag ik wat de mogelijkheden zijn met hout. Oneindig veel!
 
Veel van de opdrachten in hout voer ik in eigen werkplaats uit, al was het alleen maar om de lekkere houtgeur. Maar gaat het om grote kasten of tafels, dan ontwerp ik in nauw overleg met de klant en wordt het door een andere partij uitgevoerd. Meestal een bedrijf waar ik al langere tijd zaken mee doe en altijd naar tevredenheid mee heb gewerkt.
 
DailyLiving is tevens ontwerper en uitvoerder van de Wooden MyWorld ©2006. Deze houten landkaart van de wereld hangt enkele centimeters van de wand, waardoor er een mooi schaduweffect ontstaat. Voor meer informatie kijk hier.
 
 

STOF & KUSSENS

De stof waar ik het meest mee werk om kussens van te maken, is velours van Kobefab. Deze katoenen velours heeft meer dan 200 kleuren, de kwaliteit is geweldig en het heeft een zeer hoge kleurvastheid. Zelfs na een wasmachine- en droogbeurt blijft het er als nieuw uitzien. 
Kijk hier voor velours kussenkleuren en/of om een stofstaal aan te vragen.
Hier vind je de prijzen of kun je een bestelling plaatsen.

Uiteraard werk ik ook met andere stoffen of kun je met een eigen stof langskomen voor bijvoorbeeld het bekleden van stoelen. Dus stel, je hebt nog een stoel en daar moet de zitting van vervangen of opnieuw gestoffeerd worden? Kom er mee langs en ik maak er weer iets moois van.  
 

LEER

Nog zo een fijn materiaal is leer. Hiermee werk ik sinds een paar jaar en heeft ook zo oneindig veel mogelijkheden. Het wordt steeds meer in mijn eigen ontwerpen toegepast. Maar heb je een eigen interieur of -accessoire idee met leer om te laten maken, laten we dan vooral eens in gesprek gaan.

OVERIGE MATERIALEN

In de werkplaats wordt met veel meer materialen gewerkt, afhankelijk van de opdracht. Plastic proberen we wel zoveel mogelijk te vermijden.
Klik hier om een offerte aan te vragen of bel met 023-8200 478.
     

Copyright © 2017 DailyLiving
Voor een bijzonder, leefbaar & goed gemaakt ontwerp.
Instagram